Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Goudzwaard

09-04-2018

Wij waren op zoek naar een velg. Deze hebben we gevonden bij Maresia Parts. Het bestellen online ging vlot en was duidelijk. De levering was netjes en snel.

Albert Koops

09-04-2018

Het bestelde de volgende dag al in huis ,en zeer goed verpakt.

Albert Koops

09-04-2018

Het bestelde product de volgende dag al in huis en zeer goed verpakt in noppenfolie.

Anniek Batens

09-04-2018

Goeie service op een dag geleverd en in perfecte staat

Derwae Davy

26-03-2018

Gemakkellijk om onderdelen op te zoeken. Snelle leveringen. Zeer tevreden.

Schreuder

20-03-2018

Achterbumper Peugeot 207 SW. Precies de kleur die ik nodig had. Het onderdeel was perfect zonder schade en keurig afgeleverd. Zelf nog eerder dan verwacht.

Robert

14-03-2018

Heel snel geleverd & super goed

Hollemans CWL

12-03-2018

Prima geregeld en heel snel!

Christiaan Stoker

12-03-2018

Helaas in het verleden slechte ervaring opgedaan maar toch opnieuw geprobeerd. Onderdelen keurig op tijd geleverd, webshop werkt goed en ook het meedenken wordt zeer gewaardeerd!

Ronald

12-03-2018

Zeer correcte en snelle levering, goed verpakt

Olga

12-03-2018

juiste onderdeel van mijn auto was super snel geleverd, ook prijs maakte me blij, voor dezelfde kwaliteit was bij de andere aanbieders duurder. Erg bedankt!

André

12-03-2018

Vlotte levering via DHL . Onderdeel was helemaal in orde. Billijke prijs

Rob

06-03-2018

Goede service, ben erg tevreden ☺ ik kom zeker als ik nog iets nodig heb weer terug.

Rob van der leek

06-03-2018

Ben erg tevreden, goede service en snel geleverd zoals ze beloven.

Louis Luesink

22-02-2018

Fantastisch geholpen ! Radio kapot aangeleverd door pakketbezorger. Volgende dag al herleverd.

gert

19-02-2018

Nette in snelle levering onderdelen goed verpakt in bobbelplastic!

Mark

16-02-2018

Nette vlotte levering, keurig verpakt, prima originele kwaliteit. Zal er zeker vaker kijken naar een onderdeel.

Auto Service de Haas

02-02-2018

Correct, duidelijk en snel geleverd!

Bert

01-02-2018

Onderdeel gevonden Onderdeel besteld en betaald Onderdeel ontvangen en gemonteerd. Precies zoals een website/shop moet werken toch?

Stefan Verbruggen

30-01-2018

Het onderdeel van de Fiat 500 was snel geleverd en correct verpakt. Het voldeed aan de beschrijving en krijgt alzo een tweede leven.