Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Stravers

08-01-2020

S middags 3 uur besteld andere dag gekregen. Netjes verpakt.

Alexander

08-01-2020

Dit bedrijf is een aanrader!

Jan Busger op Vollenbroek

08-01-2020

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.Vooral de service tijdens de feestdagen. Verzending was niet goed verlopen.Maar toch heel netjes opgelost.

Nice2drive

08-01-2020

Goede en vlotte service, prijs was netjes. Geen bericht gehad dat het pakket verzonden was als kleine aantekening

g sleeking

20-12-2019

heb een reserve wiel gekocht van c3. ben er blij mee en ben zeer goed geholpen.en de volgende dag al in de auto. heel hartelijk bedankt.

Rob Brans

20-12-2019

Netjes snel duidelijk geholpen en levering volgens afspraak Top

Ruud Tossijn

20-12-2019

Snelle levering. Vooraf aan de levering ben ik gebeld of ik zeker wist of ik niet ook de linker remklauw nodig had.

Davy

09-12-2019

zeer tevreden, snel geleverd, goede onderdelen

Frank Weenink

09-12-2019

Goede service snelle levering staan je netjes te woord

CV Valkenburg

07-12-2019

Super service! Het onderdeel was niet in orde; zonder kosten geruild voor een goed exemplaar! En snel ook!

Jan

05-12-2019

prima startmotor geleverd, tussen de middag besteld en de volgende dag al bezorgd door DHL

Miki

05-12-2019

Alles zeer snel geleverd, onderdeel is origineel en in perfecte staat. Hartelijk dank.

anthonis frederik

05-12-2019

Vlotte en snelle levering. Top.

Rosalie

28-11-2019

Juiste onderdeel en snel geleverd.

Yilmaz

27-11-2019

Snelle en eerlijke Service. Zeer blij met mijn bestelling.

Sjaak van de Velde

27-11-2019

Prima en snel geholpen voor het juiste onderdeel. Bedankt Gr Sjaak

marcel

22-11-2019

Prima levering!netjes verpakt en op tijd geleverd

jan vd eijnden

09-11-2019

onderdeel was in goede staat bestelling was snel geleverd goede keuze

Frank de Man

08-11-2019

Prima en snelle levering via DHL

Autobedrijf Wagtho

07-11-2019

Helaas wil dit bedrijf zijn klachten niet serieus nemen. Waarom zou je het ook doen!? Geld binnen en klant afschepen. Zet niet snel iets in een beoordeling, maar had dit ook nooit verwacht van zo'n bedrijf. helaas deze negatieve ervaring. REACTIE: U heeft dit onderdeel (cilinderkop) op eigen initiatief gekocht en gaten geboord in de cilinderkop terwijl u wist dat deze anders was! Tevens heeft u kleppen vervangen zonder overleg! Nu werkt e.e.a. niet zoals u gehoopt had en wil u de cilinderkop die nu onbruikbaar/onverkoopbaar is aan ons retourneren?! Dit lijkt ons geen normale gang van zaken. Wij staan achter onze producten en garantievoorwaarden maar in dit geval kunt u daar geen gebruik van maken zoals u zal begrijpen.