Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Theo

04-03-2019

Duidelijk omschreven en snel geleverd

Helma

04-03-2019

We zijn zeer tevreden over Maresia Parts. Nette snelle levering ... En prijs kwaliteit verhouding is goed..

van Diest

04-03-2019

Stuurslot gekocht voor Fiat. Snelle levering en een goed product voor een nette prijs.

willem boon

04-03-2019

PRIMA ZEER TEVREDEN EN BLIJ MET DE AANKOOP

Dirk Vreys

25-02-2019

afhandeling snel en correct top deal

Frank Peleman

25-02-2019

zeer correct verder geholpen

R Buiting

01-02-2019

snelle levering goed verpakt helemaal top

verschuur

01-02-2019

gaat goed prijzen oke betaling oke

Angelo Massini

29-01-2019

Top!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kampman

21-01-2019

Prima onderdeel. Helaas werd een beetje laat bezorgd. Donderdag besteld en betaald en dinsdagmorgen om 11 uur in huis.

Lamfers

21-01-2019

Juiste onderdeel ontvangen, snelle levering. Tervreden klant

Lamfers

21-01-2019

Juiste onderdeel en snelle levering

Boesten

21-01-2019

Zeer snelle afhandeling. Grote beschikbaarheid van onderdelen en heel snelle levering. Mijn complimenten!

Mutsers Auto’s

15-01-2019

Erg professioneel!

Jean

15-01-2019

Goede duidelijke website, je ziet direct wat er op voorraad is. Doordat er van bijna alles een foto gemaakt is en de fabrikantnummers vermeld zijn kun je er bijn zeker van zijn of het goed zit. Heb je toch nog vragen dan krijg je snel antwoord. Website bezocht, keuze gemaakt, besteld en volgende dag in huis.

Arno

15-01-2019

Super handig via onderdelenline. Snel geleverd en schappelijke prijs.

bart joosten

15-01-2019

goede nette snelle levering

Jenny

15-01-2019

Razendsnel geleverd uitstekende kwaliteit van auto radiocdspeler super bedankt en voor iedereen een Aanrader!!

Jack van turnhout

31-12-2018

Zeer tevreden , snelle levering en hebben zelfs nog gebeld of ik wel het goede deel had besteld.

Willem

28-12-2018

Erg goede ervaring: Ruime keuze uit gebruikte onderdelen voor een schappelijke prijs met 3mndn garantie. Levering was al volgende dag, dus onze 206 was gelukkig weer spoedig mobiel.