Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Douglas

22-09-2020

Precies wat ik niets hebben, prijs is prima, snel geleverd, goed verpakt en werkt prima. Zeer tevreden

Douglas

22-09-2020

Heel tevreden, snel geleverd, goed prijs. Artikelen is wat ik zocht en zag er goed en werkt prima.

André

22-09-2020

Snelle en correcte levering

Marko Miocevic

22-09-2020

goed,snel en betrouwbaar

Hans

22-09-2020

Snelle levering en goed verpakt aan gekomen

Daan Bianchi

17-09-2020

Het onderdeel is snel geleverd en zeer netjes en goed in gepakt verzonden!

Karin De Jager

17-09-2020

Geweldige radio/cd speler voor mijn oude Peugeot 307 goed advies gekregen voor het aansluiten ervan op de boordcomputer maar wel handig omdat erbij te vermelden bij het product op de website verder alles top! Snel geleverd!

De eus

15-09-2020

Zeer tevreden. Snel verstuurt. Module deed het meyeen. Geen storingen. Netjes verpakt.

Bink

14-09-2020

Netjes en snel geleverd. precies volgens verwachting

Alex van Boven

12-09-2020

Top bedrijf voor gebruikte onderdelen te kopen ..... zo kan je het auto rijden leuk en vooral betaalbaar houden . En duidelijke foto's zodat je kan zien wat je koopt en ook krijgt .

Henk Roefs

31-08-2020

super corect en snel geleverd , kunnen anderen nog wat van leren alles ligt aan corona volgens velen.

Theodoor Hoogendoorn

31-08-2020

Super snel bezorgd ,correcte afhandeling 10..

Henk

29-08-2020

levering goed verlopen. geen probleem

Jacco

26-08-2020

In eerste instantie denk je dat ziet er niet goed uit. Daar heb ik mij helemaal in vergist wat een goede service en snelheid van leveren als ook de kwaliteit van het bestelde product ik ben zeer tevreden.

Paul

26-08-2020

Snelle service. Binnen 1 dag had ik het onderdeel al thuis.

Bert Hek

26-08-2020

Zeer goede afwikkeling en snelle bezorging

Toine Goossens

26-08-2020

Zoals steeds weer een goede ervaring

Huiberts

26-08-2020

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Sander

26-08-2020

Top geholpen en snelle verzending

Aras

18-08-2020

De verzending is heel snel. De verpakking is perfect.