Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Mutsers Auto’s

15-01-2019

Erg professioneel!

Jean

15-01-2019

Goede duidelijke website, je ziet direct wat er op voorraad is. Doordat er van bijna alles een foto gemaakt is en de fabrikantnummers vermeld zijn kun je er bijn zeker van zijn of het goed zit. Heb je toch nog vragen dan krijg je snel antwoord. Website bezocht, keuze gemaakt, besteld en volgende dag in huis.

Arno

15-01-2019

Super handig via onderdelenline. Snel geleverd en schappelijke prijs.

bart joosten

15-01-2019

goede nette snelle levering

Jenny

15-01-2019

Razendsnel geleverd uitstekende kwaliteit van auto radiocdspeler super bedankt en voor iedereen een Aanrader!!

Jack van turnhout

31-12-2018

Zeer tevreden , snelle levering en hebben zelfs nog gebeld of ik wel het goede deel had besteld.

Willem

28-12-2018

Erg goede ervaring: Ruime keuze uit gebruikte onderdelen voor een schappelijke prijs met 3mndn garantie. Levering was al volgende dag, dus onze 206 was gelukkig weer spoedig mobiel.

Wadim

28-12-2018

Aardige mensen, snelle reactie. Goede onderdelen en redelijke prijs

a j van hilst

27-12-2018

Zeer betrouwbaar, heel vriendelijk en kundig contact, uitstekende service en goedverzorgde snelle levering. Kortom niets dan goeds over dit bedrijf.

ME van Dijk

17-12-2018

Prima , snelle levering en goed verpakt. En voor de levering telefonisch contact gehad of ik het juiste onderdeel had besteld. Een dikke 10.

john buurkes

17-12-2018

prima service,onderdeel zoals beschreven en goede info.

Knops Trailers

03-12-2018

Snelle en correcte levering en service,werd zelfs gebeld omdat kleurcode niet overeen kwam met besteld onderdeel en kenteken auto.

E. Lorenzo

03-12-2018

Excellent communication and service. Very good product and very fast delivery. 100% recommendable. Thanks!

percy gerritsen

03-12-2018

Top! alles perfect, duidelijk en overzichtelijk geregeld

L. Groot

03-12-2018

Onderdeel in prima staat. Goede en snelle afhandeling. Telefonisch contact ook goed.

p.kop

03-12-2018

Maresia is voor mij als een geoliede machine

Wen Guo

15-11-2018

Op tijd. Complete. Verzending kosten is iets te hoog.

Alex.does

08-11-2018

Top.service en bovendien zeer snel en correct afgehandeld. Netjes verpakt dus uiterst tevreden.

Alex does

08-11-2018

De zoektocht begon in Duitsland maar al gauw kwam ik terecht in Kaatsheuvel. Een deurgreep voor Peugeot 1007. Lastig te vinden nee hoor. Via de website en gegronde zoektocht. Vond ik wat ik nodig had. Besteld en betaald. Dag er na nog telefonisch contact of het wel de juiste was en met motortje of niet. Kwam ik vrijdag thuis en daar was het pakketje al. Netjes verpakt en een mooi bruikbaar onderdeel. Dank voor de juiste service en als ik weer wat nodig heb. Dan kom ik zeker terug bij jullie. Want als het goed Is Dan blijft het goed. Dank jullie

ep van den wildenberg

08-11-2018

ik heb het donderdag beteld en vrijdag had ik het onderdeel algoede service