Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Jord

15-12-2017

Spatbord gekocht. Exact zoals omschreven. En zeer goed verpakt!

ron van let

15-12-2017

snel geregeld zeer tevreden

Derwae davy

14-12-2017

Het is eenvoudig om de juiste onderdelen te vinden. Snel geleverd. zeer tevreden.

Wolter

12-12-2017

Had een instrumenten paneel besteld, eentje met cruiscontrol en limit er op, en mijn auto had dat standaard niet, en werd dus gebelt of ik wel zeker wist, dat ik de goede besteld had, en dat vond ik wel mooi, om mij dan toch even te waarschuwen, en het werkt super nu

pedro Jagersma

11-12-2017

Ik dacht dat mijn Radio van mijn auto kapot was, omdat uit alle boxen geen geluid meer kwam. Via de webshop een andere radio gekocht via Maresia Parts. Bij montage hetzelfde probleem. Het bleek dat mijn boxen kapot waren en niet de radio. Via de mail contact met Maresia opgenomen of de overbodige radio weer retour kon. Alles was snel geregeld en binnen een dag was het geld weer terugbetaald. Top service! Een bedrijf dat zeker is aan te bevelen.

Pascal van Herwijnen

11-12-2017

Overzichtelijke site. En verder word er gevraagd naar chassis nr. ter verificatie dat het goede onderdeel word besteld. Snelle levering via DHL. Volgende dag al in huis. Keurig dus

Jan-Piet Verhulst

04-12-2017

Dik in orde,eerlijk en snel!!

Ben Kooiman

04-12-2017

Het onderdeel wat ik besteld is op tijd en volgens afspraak geleverd.

Henk Gras

30-11-2017

Cilinderkop besteld online werdt terug gebeld dat ik een verkeerde kop geselecteerd had moest een andere motor selecteren. Zeer attend prima service .

Jesper

30-11-2017

Goed bedrijf, goede service!

D v kooten

28-11-2017

Hele goeie service andere dag gelijk in huis zeker aan te bevelen

Henry Vos

27-11-2017

prima service. snelle levering. Telefonisch contact gehad, goede uitleg gehad en vriendelijk geholpen. Kom zeker terug als ik weer een onderdeel nodig heb!

Autoschade Harteveld BV

23-11-2017

Goede ervaring met Maresia Parts.

Arnold

20-11-2017

Super snelle afhandeling en goeie kwaliteit geleverd.

Sander oudshoorn

17-11-2017

Top ik had het verkeerde besteld er fijn dat jullie dat melden en mij de goede hebben toegestuurd

Michael van sichem

15-11-2017

Snelle levering goed verpakt

Herman Gorter

14-11-2017

Perfect geregeld, topservice !

Jakob Muis

14-11-2017

Verkeerd onderdeel besteld, Maresia heeft eerlijk het volle bedrag teruggestort op mijn rekening

Leon van Veen

13-11-2017

Zeer goede en professionele ontwikkeling, uitgegroeid van 2dehands autosloper, tot professioneel demontage bedrijf.

Rob

08-11-2017

Ik heb een Peugeot 307cc velg gekocht. Prima levering en de kwaliteit was goed.