Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Martin van der Beek

03-05-2018

Snel geleverd, goede productomschrijving.

Hans Rijskamp

03-05-2018

Super service. 5 minuten na m'n online bestelling een telefoontje om even te checken of het onderdeel het juiste type voor mijn auto is. Fijne tekst en uitleg daarbij. Fijn zaken doen op deze manier.

Bert

24-04-2018

Nette levering, Na een goede communicatie en meedenken van deze firma. Ik ben zeer tevreden, en kom graag terug.

martin

20-04-2018

korte lijntjes snelle levering

ronny

20-04-2018

super geholpen en de volgende dag al in huis.

Hagen WMV

20-04-2018

Snelle bezorging, en het bestelde onderdeel voldoet aan de verwachtingen en werkt ook.

Paul Timman

09-04-2018

Heb voor de zekerheid gebeld, of dit artikel inderdaad oke was voor mijn auto, werd zeer vriendelijk te woord gestaan, had het artikel snel in huis, en het was perfect ingepakt, helemaal in de noppenfolie zodat het niet kon beschadigen. Als ik weer een onderdeel voor mijn auto zoek zal ik zeker weer bij Maresia Parts kijken.

Goudzwaard

09-04-2018

Wij waren op zoek naar een velg. Deze hebben we gevonden bij Maresia Parts. Het bestellen online ging vlot en was duidelijk. De levering was netjes en snel.

Albert Koops

09-04-2018

Het bestelde de volgende dag al in huis ,en zeer goed verpakt.

Albert Koops

09-04-2018

Het bestelde product de volgende dag al in huis en zeer goed verpakt in noppenfolie.

Anniek Batens

09-04-2018

Goeie service op een dag geleverd en in perfecte staat

Derwae Davy

26-03-2018

Gemakkellijk om onderdelen op te zoeken. Snelle leveringen. Zeer tevreden.

Schreuder

20-03-2018

Achterbumper Peugeot 207 SW. Precies de kleur die ik nodig had. Het onderdeel was perfect zonder schade en keurig afgeleverd. Zelf nog eerder dan verwacht.

Robert

14-03-2018

Heel snel geleverd & super goed

Hollemans CWL

12-03-2018

Prima geregeld en heel snel!

Christiaan Stoker

12-03-2018

Helaas in het verleden slechte ervaring opgedaan maar toch opnieuw geprobeerd. Onderdelen keurig op tijd geleverd, webshop werkt goed en ook het meedenken wordt zeer gewaardeerd!

Ronald

12-03-2018

Zeer correcte en snelle levering, goed verpakt

Olga

12-03-2018

juiste onderdeel van mijn auto was super snel geleverd, ook prijs maakte me blij, voor dezelfde kwaliteit was bij de andere aanbieders duurder. Erg bedankt!

André

12-03-2018

Vlotte levering via DHL . Onderdeel was helemaal in orde. Billijke prijs

Rob

06-03-2018

Goede service, ben erg tevreden ☺ ik kom zeker als ik nog iets nodig heb weer terug.