Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Pascal van Herwijnen

11-12-2017

Overzichtelijke site. En verder word er gevraagd naar chassis nr. ter verificatie dat het goede onderdeel word besteld. Snelle levering via DHL. Volgende dag al in huis. Keurig dus

Jan-Piet Verhulst

04-12-2017

Dik in orde,eerlijk en snel!!

Ben Kooiman

04-12-2017

Het onderdeel wat ik besteld is op tijd en volgens afspraak geleverd.

Henk Gras

30-11-2017

Cilinderkop besteld online werdt terug gebeld dat ik een verkeerde kop geselecteerd had moest een andere motor selecteren. Zeer attend prima service .

Jesper

30-11-2017

Goed bedrijf, goede service!

D v kooten

28-11-2017

Hele goeie service andere dag gelijk in huis zeker aan te bevelen

Henry Vos

27-11-2017

prima service. snelle levering. Telefonisch contact gehad, goede uitleg gehad en vriendelijk geholpen. Kom zeker terug als ik weer een onderdeel nodig heb!

Autoschade Harteveld BV

23-11-2017

Goede ervaring met Maresia Parts.

Arnold

20-11-2017

Super snelle afhandeling en goeie kwaliteit geleverd.

Sander oudshoorn

17-11-2017

Top ik had het verkeerde besteld er fijn dat jullie dat melden en mij de goede hebben toegestuurd

Michael van sichem

15-11-2017

Snelle levering goed verpakt

Herman Gorter

14-11-2017

Perfect geregeld, topservice !

Jakob Muis

14-11-2017

Verkeerd onderdeel besteld, Maresia heeft eerlijk het volle bedrag teruggestort op mijn rekening

Leon van Veen

13-11-2017

Zeer goede en professionele ontwikkeling, uitgegroeid van 2dehands autosloper, tot professioneel demontage bedrijf.

Rob

08-11-2017

Ik heb een Peugeot 307cc velg gekocht. Prima levering en de kwaliteit was goed.

AD Autobedrijf Burgmeijer

03-11-2017

Goed georganiseerd volgende ochtend was het onderdeel aanwezig.

Joop Schelvis

03-11-2017

Ik ben zeer tevreden voor de afhandeling van de bestelling, en zal de volgende keer weer jullie benaderen als ik iets nodig heb. groet joop schelvis

marco boon

30-10-2017

goed en snel geleverd zeker heel tevreden

Hayo Stam

30-10-2017

Ben snel na de bestelling werd ik op gebeld dit een meest vriendelijke meneer om te verifiëren of ik het juiste type nummer had gekozen. Dit bleek zo te zijn maar het had heel goed kunnen zijn dat ik daar niet op gelet zou hebben dus een absoluut plus punt behaald en vrij snel opvolgend mocht ik al een track & trace code ontvangen. Een zoals beloofd de volgende dag al in huis. Prima verpakt en in goede staat ontvangen. Auto heeft nu weer een werkzame kachelklepmotor. Dus niets dan lof voor dit bedrijf.

Cees Flowershop

30-10-2017

Prima en snelle service en levering.