Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Ruud Tossijn

20-12-2019

Snelle levering. Vooraf aan de levering ben ik gebeld of ik zeker wist of ik niet ook de linker remklauw nodig had.

Davy

09-12-2019

zeer tevreden, snel geleverd, goede onderdelen

Frank Weenink

09-12-2019

Goede service snelle levering staan je netjes te woord

CV Valkenburg

07-12-2019

Super service! Het onderdeel was niet in orde; zonder kosten geruild voor een goed exemplaar! En snel ook!

Jan

05-12-2019

prima startmotor geleverd, tussen de middag besteld en de volgende dag al bezorgd door DHL

Miki

05-12-2019

Alles zeer snel geleverd, onderdeel is origineel en in perfecte staat. Hartelijk dank.

anthonis frederik

05-12-2019

Vlotte en snelle levering. Top.

Rosalie

28-11-2019

Juiste onderdeel en snel geleverd.

Yilmaz

27-11-2019

Snelle en eerlijke Service. Zeer blij met mijn bestelling.

Sjaak van de Velde

27-11-2019

Prima en snel geholpen voor het juiste onderdeel. Bedankt Gr Sjaak

marcel

22-11-2019

Prima levering!netjes verpakt en op tijd geleverd

jan vd eijnden

09-11-2019

onderdeel was in goede staat bestelling was snel geleverd goede keuze

Frank de Man

08-11-2019

Prima en snelle levering via DHL

Autobedrijf Wagtho

07-11-2019

Helaas wil dit bedrijf zijn klachten niet serieus nemen. Waarom zou je het ook doen!? Geld binnen en klant afschepen. Zet niet snel iets in een beoordeling, maar had dit ook nooit verwacht van zo'n bedrijf. helaas deze negatieve ervaring. REACTIE: U heeft dit onderdeel (cilinderkop) op eigen initiatief gekocht en gaten geboord in de cilinderkop terwijl u wist dat deze anders was! Tevens heeft u kleppen vervangen zonder overleg! Nu werkt e.e.a. niet zoals u gehoopt had en wil u de cilinderkop die nu onbruikbaar/onverkoopbaar is aan ons retourneren?! Dit lijkt ons geen normale gang van zaken. Wij staan achter onze producten en garantievoorwaarden maar in dit geval kunt u daar geen gebruik van maken zoals u zal begrijpen.

Neda

05-11-2019

Uitstekende klantenservice en snelle levering. Nadat ik online had besteld werd ik door Maresia parts gebeld om te checken of ik zeker weten het goede onderdeel had besteld. Op hun advies een hetzelfde onderdeel maar van een ander jaartal genomen. Op deze manier teleurstelling voorkomen. Top service!

alex soetekouw

01-11-2019

toppers nooit problemen altijd goed/juist

Koenis

01-11-2019

Ik heb de bestelling en levering als zeer prettig ervaren

Tibor Akari

01-11-2019

Goede informatie en snelle levering.

Ferencz

21-10-2019

Zeer snelle levering en goede service

Fred

21-10-2019

Mijn ervaring met Maresia Parts is enkel positief. Het is een betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken achter de schermen. Als klant wordt je netjes te woord gestaan en zijn zeer betrouwbaar in hun antwoorden. Ik ga hier zeker vaker onderdelen vandaan halen voor toekomstige schade projecten. Team Maresia bedankt voor jullie goeie service Gr Fred