Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Neda

05-11-2019

Uitstekende klantenservice en snelle levering. Nadat ik online had besteld werd ik door Maresia parts gebeld om te checken of ik zeker weten het goede onderdeel had besteld. Op hun advies een hetzelfde onderdeel maar van een ander jaartal genomen. Op deze manier teleurstelling voorkomen. Top service!

alex soetekouw

01-11-2019

toppers nooit problemen altijd goed/juist

Koenis

01-11-2019

Ik heb de bestelling en levering als zeer prettig ervaren

Tibor Akari

01-11-2019

Goede informatie en snelle levering.

Ferencz

21-10-2019

Zeer snelle levering en goede service

Fred

21-10-2019

Mijn ervaring met Maresia Parts is enkel positief. Het is een betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken achter de schermen. Als klant wordt je netjes te woord gestaan en zijn zeer betrouwbaar in hun antwoorden. Ik ga hier zeker vaker onderdelen vandaan halen voor toekomstige schade projecten. Team Maresia bedankt voor jullie goeie service Gr Fred

Paul Leder

21-10-2019

Snelle verzending, snel antwoord op vragen, goede omschrijving product.

Thijssen

14-10-2019

Op de site van de onderdelenmontage heb je een rubriek banden en daar vond ik 1 michelinband met foto in de maat 225-55-16. Ik heb telefonisch contact gezocht en gevraagd of de band nog beschikbaar was. Ik werd goed geholpen en liet weten dat ik deze band ging bestellen. Verzendkosten stonden in de advertentie volgende dag werd deze geleverd bij de garage waar ik werk gemonteerd en ben tevreden, gr Ruud. van Tons Autohal

Leo van der Boor

11-10-2019

Snelle en goede levering. Ik kreeg zelfs nog een telefoontje of de zitting de juiste was voordat deze gezonden werd.

Autobedrijf Paul Janssen

08-10-2019

Snelle levering, veel op voorraad ,heb hier regelmatig besteld .

Nico Jansen

04-10-2019

Ruitenwissermotor met bedieningsarmen gekocht.Werkt perfect, betaalbaar en snelle levering.

Peter Grillet

30-09-2019

Maresia neemt niet simpelweg de bestelling op maar checkt ook nog eens of de stukken effectief bij het chassisnummer passen. Indien nodig wordt telefonisch nog eens overlegd ; kortom topservice !!

ffbusjehuren.nl

24-09-2019

Goed geregeld. Bij twijfel wordt er gebeld verder wordt er netjes gecommuniceerd. Dik tevreden!

h.in't veld

24-09-2019

binnen 20 uur geleverd en gelijk het juiste onderdeel en netjes verpakt

François Paes

20-09-2019

Perfecte en zeer snelle levering van besteld onderdeel en was heel goed verpakt.

Ronald Kramer

19-09-2019

Ter vervanging van een bandenreparatieset voor m'n peugeot 208 een volwaardig reservewiel plus krikset aangeschaft. Snelle service en scherpe prijs.

Tibor Atkari

18-09-2019

Goede info en snelle levering.

jurrie Pinkster

14-09-2019

zeer goed geholpen en alles goed afgehandeld

leroy den Haak

14-09-2019

Goede service, reageren actief alleen kosten voor bellen is jammer

JRService

14-09-2019

Gebruikte commenrail ldieselpomp in een nette staat en goed werkend en snel geleverd binnen gekregen