Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Derwae Davy

26-03-2018

Gemakkellijk om onderdelen op te zoeken. Snelle leveringen. Zeer tevreden.

Schreuder

20-03-2018

Achterbumper Peugeot 207 SW. Precies de kleur die ik nodig had. Het onderdeel was perfect zonder schade en keurig afgeleverd. Zelf nog eerder dan verwacht.

Robert

14-03-2018

Heel snel geleverd & super goed

Hollemans CWL

12-03-2018

Prima geregeld en heel snel!

Christiaan Stoker

12-03-2018

Helaas in het verleden slechte ervaring opgedaan maar toch opnieuw geprobeerd. Onderdelen keurig op tijd geleverd, webshop werkt goed en ook het meedenken wordt zeer gewaardeerd!

Ronald

12-03-2018

Zeer correcte en snelle levering, goed verpakt

Olga

12-03-2018

juiste onderdeel van mijn auto was super snel geleverd, ook prijs maakte me blij, voor dezelfde kwaliteit was bij de andere aanbieders duurder. Erg bedankt!

André

12-03-2018

Vlotte levering via DHL . Onderdeel was helemaal in orde. Billijke prijs

Rob

06-03-2018

Goede service, ben erg tevreden ☺ ik kom zeker als ik nog iets nodig heb weer terug.

Rob van der leek

06-03-2018

Ben erg tevreden, goede service en snel geleverd zoals ze beloven.

Louis Luesink

22-02-2018

Fantastisch geholpen ! Radio kapot aangeleverd door pakketbezorger. Volgende dag al herleverd.

gert

19-02-2018

Nette in snelle levering onderdelen goed verpakt in bobbelplastic!

Mark

16-02-2018

Nette vlotte levering, keurig verpakt, prima originele kwaliteit. Zal er zeker vaker kijken naar een onderdeel.

Auto Service de Haas

02-02-2018

Correct, duidelijk en snel geleverd!

Bert

01-02-2018

Onderdeel gevonden Onderdeel besteld en betaald Onderdeel ontvangen en gemonteerd. Precies zoals een website/shop moet werken toch?

Stefan Verbruggen

30-01-2018

Het onderdeel van de Fiat 500 was snel geleverd en correct verpakt. Het voldeed aan de beschrijving en krijgt alzo een tweede leven.

BCS Mertens bv.

29-01-2018

Bedrijf met verstand van zaken en duidelijk in alles

Frank captijn

29-01-2018

Snel geleverd.prima product

Petzel

29-01-2018

De prijs was zeker voldoende maar er was ook maar 1 aanbod beschikbaar. Levering en onderdeel werd zoals aangegeven geleverd. Alles ok!!

EG Automobielen

26-01-2018

Supersnelle service goede prijs kwaliteitsverhouding