Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Delpire

24-07-2018

Service impecable et rapide je recommande

Alex cilenti

24-07-2018

Altijd bezig om giede service geeven

Kris

24-07-2018

Super bedrijf , aardig en klantgericht!!! Goede omschrijving van de onderdelen ! Top!!!! Bedankt .

Fred Arts

24-07-2018

Snelle afhandeling voor een schappelijke prijs. Dag na de bestelling al in huis. Ga zo door. Groet Fred

rob

24-07-2018

Prima service. Er werd nog even naar mij gebeld zodat we ook zeker waren dat het het juiste onderdeel was. Netjes verpakt en snel geleverd. Auto ziet er weer netjes uit met een 'nieuw' achterlicht.

Tabe Beers

24-07-2018

Ik heb geen op of aanmerkingen. Ik heb precies en volt ontvangen wat ik heb besteld. De omschrijving van het artikel (autoband) op de site voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Vriendelijke groet Tabe

Wouter

09-07-2018

Prima contact en aflevering, Aboluut aan te raden.

Igor

09-07-2018

Prima 2de hands onderdelen beschrijving klopt en onderdeel enz. Goedkoop en de volgende dag geleverd!

Andre

09-07-2018

Zeer snel geleverd via DHL Top service ... bij eventueel defect ook snel omgeruild voor vervangend product Ik zou Maresia Parts dan ook zeer zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Christiaan

09-07-2018

Snelle en goede service. En ze denken met de klant mee, ipv klakkeloos bestelde onderdelen te versturen.

Adrain Kikkert

02-07-2018

Zeer snelle levering, goed product

Sozmen

02-07-2018

Enige wat vervelend is bij Maresia, is het bellen naar een 0900 nummer die best prijzig is.

van Lent

26-06-2018

Snelle levering en bezorging.

P.boekee

26-06-2018

De service is heel goed en de levering ook lekker snel

Maurice

26-06-2018

Het juiste onderdeel snel geleverd en goed verpakt. Prima !

Piet b

26-06-2018

De service is heel goed en levering lekker snel

Harry Bosman

21-06-2018

Eerlijk en goed geholpen. Mijn bestelde onderdeel was toch niet het juiste. Dit hebben ze keurig voor mij uitgezocht en het geld weer teruggestort. Helemaal top

Aris Gaasbeek

21-06-2018

Slot besteld Citroën Xsara Picasso, snel geleverd, werkt weer prima tot nu toe.

Edwin

21-06-2018

Snel ontvangen en het onderdeel was erg goed verpakt.

W. Bellaar

21-06-2018

Aandrijfas :Correct volgens gegevens op de site. Verzending :Correct en snel door DHL. Verpakking :Degelijk verpakt in een orriginele doos. Dus goede ervaring door Peugeot/Citroen-specialist.