Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

ter horst

09-01-2015

goed, volgende dag al in huis, super

Philippe Damen

09-01-2015

Pakket is snel bezorgd en het klopt ook nog allemaal.

Bennie van der Velden

09-01-2015

Ben dik tevreden over de afhandeling

W A Luijt

02-01-2015

onderdeel op tijd en in orde ontvangen

Alex

30-12-2014

Geweldig service! Ik heb de onderdeel besteld via internet, wist ik niet dat er nog andere type's zijn voor dat model. Vervolgens over 20min. kreeg ik een belletje van de medewerker, die wou weten of ik zeker van zijn dat die type moet hebben. Super service!!

Jos Verheijden

30-12-2014

Ik heb een kachelventilator besteld via deze web site, en kwam er tijdens het bestellen achter dat er twee types in omloop zijn voor de betreffende auto. Omdat deze website ook afbeeldingen laat zien van het onderdeel dat je selecteert, kon ik het juiste type bepalen van het onderdeel dat ik nodig heb. Nadat ik het onderdeel besteld had, werd ik door maresia nog even gebeld of ik inderdaad dit onderdeel wilde hebben omdat er twee types in omloop zijn, Wat een Service. Het onderdeel werd op de afgesproken dag geleverd.

Monique

30-12-2014

snelle levering en service

Germeau

29-12-2014

Top seller!!!! so fast in one day NL > Belgium!!! and the best price ever seen!

CarXpert ABS

18-12-2014

Duidelijke site, is prima mee te werken

Jan Winkels

18-12-2014

Ik ben zeer tevreden over de goeie en snelle behandeling. het onderdeel was snel en correct afgeleverd en was in goede staat.

Schot

18-12-2014

Uitstekende service, ik ben heel goed door jullie geholpen zeker toen ik door een dame werd gebeld om te vragen of het aflever adres wel juist was dat had ik namelijk niet goed gedaan zeer attent vindt ik dat, als ik weer iets nodig heb zijn jullie de eerste keus.

M van den Heuvel

17-12-2014

Fijn geholpen. Voor aankoop goed geadviseerd en gecontroleerd dat ik het juiste onderdeel bestelde. Daarna zeer snel en netjes verpakt geleverd. Prima en snelle service dus!

j.jacobs

10-12-2014

prima service en klant vriendelijke medewerkers

Moonen

05-12-2014

Alles netjes binnen 48 geleverd door eigen bezorgdiensten.

Jasper

29-11-2014

Top bedrijf. Al vaker wat besteld. Altijd uitstekend geholpen Door o.a. Zeer duidelijk advies en controle doormidden van een telefoontje. En de bestelling komen altijd keurig verpakt aan.

paul van gastel

28-11-2014

Bestelling en levering ging makelijk perfecte service

reja nieuwleusen

14-11-2014

Super service. Alles keurig de volgende dag ontvangen.

Ron van den Ham

01-11-2014

Zeer goede ervaring, werd nog gebeld of het type achterlicht klopte met de auto daar zat een klein verschil in. Binnen 2 dagen het achterlicht in huis, perfect

Ger Boer

01-11-2014

Tijdig geleverd. Nette radio

Joop den Houter

21-10-2014

Perfecte en snelle service. Klasse!!