Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

L Renwarin

23-02-2015

Overzichtelijke website, snelle bezorging in goede verpakking.

Papini

23-02-2015

The product was perfect. Perfect communication with the seller. Recommended !

Meerkerk Autoservice

20-02-2015

Goede shop en vlotte prettige afwikkeling

rien van der wilde

20-02-2015

Snelle reactie super snelle levering

Carla de Laat

18-02-2015

Dit bedrijf is geen vijf sterren waard maar tien sterren!! Uitstekende service, meteen antwoord en direkt resultaat, je word meteen geholpen maakt niet uit hoever je woont. Carla de Laat

Ronald Schipper

17-02-2015

van mij krijgt dit bedrijf een goede beoordeling. Had mijn order geplaatst en betaald en nog geen 10 minuten later werd ik gebeld door maresia parts of het bestelde artikel wel het goede was. na goed overleg bleek dit zo te zijn. Echt top.

benchellal

16-02-2015

Prima service vandaag besteld de volgende dag in huis en het onderdeel was ook niet van een nieuwe te onderscheiden Maresia parts ga zo door

Beijer

16-02-2015

Super service overzicht in onderdelen super makkelijk te vinden levering en afwerking top

P de Bruijn

16-02-2015

Zeer goede service en snelle levering en het produkt werkt prima. Komen hier zekere terug als we iets nodig hebben

Adri Versteeg

16-02-2015

Duidelijke webshop, materialen makkelijk te vinden. Goede betrouwbare info bij vragen, snelle reactie. Prijstechnisch prima. Wat ik als erg plezierig ervaarde is dat nadat de bestelling geplaatst was er nog mailcontact is om te vragen of het onderdeel nummer vergeleken is terwijl daarover al eerder mailcontact over is geweest met een collega.

Jos

16-02-2015

Bestelling binnen 24 uur geleverd. Beloven en doen, prima service!!

Henk

09-02-2015

Prima en snelle service en ik werd nog gebeld of het echt het goede onderdeel was wat ik had besteld. Dit was het geval dus dat was opgelost. Ik ga hier zeker vaker onderdelen bestellen indien noodzakelijk.

bvba Totalfix

06-02-2015

Zeer tevreden zowel over de info omtrent het artikel (werd gebeld voor verduidelijking )alsook over de levering ,die gebeurt is volgens de afspraak . Waarvoor onze dank.

Douwe schievink

06-02-2015

Goede service, snel opgestuurd.

j j van Soest

06-02-2015

Na bestelling Snel en adequaat afgewerkt

Bas Rubingh

06-02-2015

Het gehele bestelproces is prima verlopen. Van de bestelling tot de bezorging. En de volgende dag al in huis.

mario van kammen

02-02-2015

zeer goede service, en snelle levering ben er zeer over te spreken. en zal de volgende keer ook zeker weer iets bestellen..

desiree dumpel

31-01-2015

erg tevreden met de snelle service en goede beschermende verpakking

karel vreeker

26-01-2015

Ik heb een bestuurdersstoel gekocht van een peugeot, zeer tevreden over de afhandeling en snelheid van maresia parts.

H.J. Doornwaard

19-01-2015

Heb 2 keer een complete veerpoot besteld voor een Renault scenic van 2000 en ben ook 2 keer uitstekend geholpen. Verzending ook gewoon goed en snel. Zeer zeker aan te bevelen!