Deel ook uw mening!

Uw mening telt ook voor de beslissing van andere bezoekers. Ervaring met Maresia Parts?

Laat het weten!

Reviews over Maresia Parts

Dirk Vreys

25-02-2019

afhandeling snel en correct top deal

Frank Peleman

25-02-2019

zeer correct verder geholpen

R Buiting

01-02-2019

snelle levering goed verpakt helemaal top

verschuur

01-02-2019

gaat goed prijzen oke betaling oke

Angelo Massini

29-01-2019

Top!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kampman

21-01-2019

Prima onderdeel. Helaas werd een beetje laat bezorgd. Donderdag besteld en betaald en dinsdagmorgen om 11 uur in huis.

Lamfers

21-01-2019

Juiste onderdeel ontvangen, snelle levering. Tervreden klant

Lamfers

21-01-2019

Juiste onderdeel en snelle levering

Boesten

21-01-2019

Zeer snelle afhandeling. Grote beschikbaarheid van onderdelen en heel snelle levering. Mijn complimenten!

Mutsers Auto’s

15-01-2019

Erg professioneel!

Jean

15-01-2019

Goede duidelijke website, je ziet direct wat er op voorraad is. Doordat er van bijna alles een foto gemaakt is en de fabrikantnummers vermeld zijn kun je er bijn zeker van zijn of het goed zit. Heb je toch nog vragen dan krijg je snel antwoord. Website bezocht, keuze gemaakt, besteld en volgende dag in huis.

Arno

15-01-2019

Super handig via onderdelenline. Snel geleverd en schappelijke prijs.

bart joosten

15-01-2019

goede nette snelle levering

Jenny

15-01-2019

Razendsnel geleverd uitstekende kwaliteit van auto radiocdspeler super bedankt en voor iedereen een Aanrader!!

Jack van turnhout

31-12-2018

Zeer tevreden , snelle levering en hebben zelfs nog gebeld of ik wel het goede deel had besteld.

Willem

28-12-2018

Erg goede ervaring: Ruime keuze uit gebruikte onderdelen voor een schappelijke prijs met 3mndn garantie. Levering was al volgende dag, dus onze 206 was gelukkig weer spoedig mobiel.

Wadim

28-12-2018

Aardige mensen, snelle reactie. Goede onderdelen en redelijke prijs

a j van hilst

27-12-2018

Zeer betrouwbaar, heel vriendelijk en kundig contact, uitstekende service en goedverzorgde snelle levering. Kortom niets dan goeds over dit bedrijf.

ME van Dijk

17-12-2018

Prima , snelle levering en goed verpakt. En voor de levering telefonisch contact gehad of ik het juiste onderdeel had besteld. Een dikke 10.

john buurkes

17-12-2018

prima service,onderdeel zoals beschreven en goede info.